Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο επίσημο gameplay trailer για το superhuman co-op shooter Outriders που έρχεται σε PS5 και Xbox Series X

PeopleCanFly και Square Enix έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay trailer για το superhuman co-op RPG shooter της πρώτης που θα κυκλοφορήσει με τίτλο Outriders και για PS5 και Xbox Series X. Τα γεγονότα του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα σε ένα σκοτεινό sci-fi περιβάλλον, όπου οι παίκτες καλούνται να δημιουργήσουν τον δικό τους Outrider και να ξεκινήσουν ένα ταξίδι σε έναν εχθρικό πλανήτη. Το στοιχείο της βίας είναι αρκετά έντονο και σε αυτόν τον τίτλο της PeopleCanFly και αναμένουμε περισσότερα για το game τους επόμενους μήνες. Αυτό που ξέρουμε είναι πως είναι προγραμματισμένο για κυκλοφορία στα τέλη του 2020 σε PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X.



Ακόμα, στις 13 Φεβρουαρίου, ώρα Ελλάδας 22:00 η Square Enix θα πραγματοποιήσει ένα gameplay reveal live stream για το Outriders, με τη συμμετοχή των: game director Bartek Kmita, lead writer Joshua Rubin και παρουσιαστή τον Malik Forte. Θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε μέσω Twitch. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*