Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πωλήσεις video games μέσω Twitch

*
Οι περισσότεροι γνωρίζουν το Twitch ως μια υπηρεσία video game streaming. Πλέον δεν ισχύει μόνο αυτό, μιας και ξεκινώντας με μια λίστα 50 τίτλων οι χρήστες θα μπορούν πλέον να προμηθεύονται video games μέσω του Twitch. Για να προσελκύσει όσο το δυνατό περισσότερους αγοραστές, η υπηρεσία θα επιστρέφει το 5% των συνολικών εσόδων από ένα παιχνίδι στους streamers, μέσω του αντίστοιχου καναλιού τους. Ακόμα, το 70% των χρημάτων θα πηγαίνει απευθείας στους developers. Πέρα από αυτά, με αγορές πάνω από $4,99 θα προσφέρεται ένα Twitch Crate, δηλαδή ένα bundle από badges, emotes και διάφορα άλλα καλούδια.



Οι προσφορές όμως δεν σταματάνε εδώ. Έως και τις αρχές Μαΐου, όποιοι κάνουν αγορές που τους δίνουν το δικαίωμα απόκτησης ενός Twitch Crate θα μετέχουν σε ένα giveaway με δώρα όπως, ένα Hyper X Cloud Gaming Headset, ένα Logitech F710 Wireless Controller, ένα G.Skill RIPJAWS KM780 RGB Mechanical Gaming Keyboard, ένα Razer Mamba 5G Gaming Mouse, ένα Razer Firefly Cloth Mousepad, ένα Logitech G533 Wireless Surround Sound Gaming Headset, ένα Logitech PRO Mechanical Gaming Keyboard και Twitch t-shirts. To μεγάλο βραβείο θα αποτελείται από μια Razer Stargazer Advanced Webcam, ένα Razer Ripsaw High-def Game Capture Kit, ένα Razer Seiren Microphone και ένα Twitch t-shirt. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Kouman
    • Να δούμε πόσες πλατφόρμες πώλησης θα βγουν ακόμη, το Twitch μάλλον καλύτερα να κάτσει στα αυγά του ως streaming υπηρεσία.

*