Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πωλήσεις ρεκόρ για την EA το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού της έτους

*
Η EA ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τελευταίο τρίμηνο του 2020. Το διάστημα αυτό οι πωλήσεις της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 19% φτάνοντας τα $2,4 δισ. τα έσοδα αυξήθηκαν κατά 5% δηλαδή $1,67 δισ. αλλά τα καθαρά κέρδη μειώθηκαν κατά 40% κάτι που μεταφράζεται σε $211 εκ. Σημαντική αύξηση σημείωσαν οι πωλήσεις που αφορούν υπηρεσίες της ΕΑ, με ποσοστό 24% και $1,5 δισ. σε σχέση με το περασμένο έτος. Αντίστοιχα, οι πωλήσεις video games είχαν άνοδο 10%, που μεταφράζεται σε $858 εκ.

Οι υπηρεσίες αποδεικνύονται όλο και πιο σημαντικές για την οικονομική επιβίωση της ΕΑ. Πριν δύο χρόνια αντιπροσώπευας το 64% των εσόδων της και τώρα το ποσοστό ανέβηκαι στο 72%.


Οι νέοι παίκτες του Apex Legends αυξήθηκαν κατά 30% σε σύγκριση με ένα έτος πριν, ενώ μόνο τον μήνα Δεκέμβριο έξι εκατομμύρια παίκτες ήταν καθημερινά ενεργοί στο FIFA Ultimate Team. Επιπλέον, το κομμάτι των υπηρεσίών που σχετίζεται με τη σειρά FIFA αυξάνεται κατά 50% ετησίων τα τελευταία δέκα χρόνια, όμως το Madden παραμένει πιο δημοφιλές με αύξηση 60%.

Σημαντική είναι και η απόδοση του The Sims 4, με 33 εκ. παίκτες από τη στιγμή που λανσαρίστηκε και συνεχή ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία ρεκόρ παικτών το τελευταίο διάστημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*