Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πως θα κατεβάσετε το Sensible World of Soccer των Games With Gold στο Xbox One σας

*
Όσοι προσπάθησαν τις τελευταίες μέρες να κατεβάσουν το Sensible World of Soccer των Games with Gold στο Xbox One τους, θα αντιμετώπισαν σίγουρα πρόβλημα. Κι όμως, υπάρχει λύση. Ο τίτλος, παρά το γεγονός ότι έχει ανακοινωθεί επίσημα ως δωρεάν για τους συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Live Gold, τουλάχιστον όπως μαρτυρούν αρκετοί Έλληνες χρήστες και φίλοι του Enternity που επικοινώνησαν μαζί μας, δεν εμφανίζεται στην κλασική λίστα με τα free games κάθε μήνα. Η πολύ εύκολη εναλλακτική είναι η εξής. Προσθέστε το Xbox Live Gold tab στα shortcuts σας στο αριστερό μέρος της οθόνης (όπως δείχνει η εικόνα) και θα δείτε στα δεξιά να κάνει την εμφάνισή του το Sensible World of Soccer. Έτσι, με ένα πάτημα στην εικόνα μπορείτε να το κάνετε δικό σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*