Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πως συγκρίνεται το The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience με τις σκηνές των ταινιών; (video)

*
Το The Matrix Awakens: An Unreal Engine 5 Experience έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις, αλλά πως συγκρίνονται οι σκηνές τους με τις αντίστοιχες από τις ταινίες; Το κανάλι “Cycu1” στο YouTube έκατσε και έκανε το σχετικό μοντάζ και τις συγκρίσεις και δείχνει το πόσο καλή δουλειά έγινε ώστε να μεταφερθεί ο κόσμος σε αυτήν την interactive εμπειρία. Και είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι για να καταλάβει κανείς σε ορισμένες σκηνές αν βλέπει ταινία ή ένα videogame χρειάζεται είτε να έχει έμπειρο μάτι, είτε να κάτσει να δει από πολύ κοντινή απόσταση συγκεκριμένα στοιχεία στην οθόνη του. Για να μην σας κουράζουμε άλλο, δείτε το σχετικό video στη συνέχεια του άρθρου και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*