Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ραγδαία άνοδος στην γερμανική αγορά των video games για το 2019

*
Το αστρονομικό ποσό των 6,2 δισεκατομμυρίων ευρώ έχουν φτάσει τα συνολικά κέρδη από τις αγορές των Γερμανών καταναλωτών σε video games για το 2019, συμφώνα με στοιχεία των App Annie και Gfk, σημειώνοντας παράλληλα μια αύξηση στην αγορά κατά 6% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Σχετικά με την αγορά hardware, παρουσίασε μια πτώση στο 2% στα 2,4 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ το κομμάτι του software συνέχισε με αύξηση στο 11% με 3,9 δισεκατομμύρια ευρώ. Η πλειοψηφία στην αγορά του software πηγάζει από in-game αγορές όπως microtransactions, expansions και season pass. Συγκεκριμένα τα κέρδη από in-game αγορές αυξήθηκαν στο 16% από τα 1,9 δισεκατομμύρια στα 2,3 δισεκατομμύρια για το 2019. Στο κομμάτι των Xbox Live Gold, PlayStation Plus, PlayStation Now και άλλων υπηρεσιών υπήρξε επίσης μεγάλη αύξηση κατά 31% φτάνοντας τα 461 εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια το software είχε και τα αδύναμα σημεία του, όπως η αγορά παιχνιδιών που μειώθηκε κατά 3% στα 1,05 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ οι συνδρομές σε τίτλους έπεσαν χρόνο με το χρόνο στο 10% με 113 εκατομμύρια ευρώ.


Σε μια σύγκριση με την Βρετανική αγορά, η Βρετάνια παρουσίασε μια μείωση χρόνο με τον χρόνο στο 4,8%, φτάνοντας τα 5,35 δισεκατομμύρια, συμπεριλαμβανομένων και προϊόντων όπως βιβλία, ταινίες και μουσική βασισμένα σε games.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*