Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ραγδαία αύξηση των χρηστών του EA Play μετά την προσθήκη του στο Xbox Game Pass

*
Σύμφωνα με τον CEO της Electronics Arts, Andrew Wilson, τον Δεκέμβριο του 2020 οι χρήστες του EA Play άγγιξαν τα 13 εκατομμύρια. Η υπηρεσία κατάφερε να διπλασιάσει την βάση χρηστών της, καθώς των Σεπτέμβριο του 2020 ήταν κοντά στα 6,5 εκατομμύρια. Για να φτάσει από τους 3,5 στους 6,5 εκατομμύρια χρήστες, χρειάστηκε 18 μήνες, κάτι που κάνει την πρόσφατη αύξηση ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Κάτι που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ραγδαία ανάπτυξη ήταν η συνεργασία της Electronic Arts με την MIcrosoft, τον Νοέμβριο του 2020, με την οποία το EA Play έγινε μέρος του Xbox Game Pass Ultimate για κονσόλες. Η ένωση των δύο υπηρεσιών θα γινόταν και σε PC τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους αλλά πήρε αναβολή για το 2021. Επίσης βοήθησε και ο ερχομός του EA Play στο Steam τον Αύγουστο του 2020.


Σύμφωνα με τον Wilson η Electronics Arts, δεσμεύεται να εξελίξουν το cloud ώστε να γίνει σημαντικό μέρος του gaming στο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*