Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεκόρ με 10.000 επισκέπτες στο Xbox Arena Festival Sponsored by Vodafone

*
Πραγματοποιώντας ρεκόρ προσέλευσης ολοκληρώθηκε το Xbox Arena Festival Sponsored by Vodafone το Σάββατο 29 Ιουνίου, στο Gazi Music Hall. Περισσότεροι από 10.000 gamers κατέκλυσαν το Gazi Music Hall, πιστοί στο ραντεβού τους με τις 100 κονσόλες Xbox One και τα 64 gaming desktops & notebooks!

Οι χιλιάδες gamers που βρέθηκαν στο Xbox Arena Festival Sponsored by Vodafone, έζησαν μία πολύωρη και μοναδική περιπλάνηση στον μαγικό κόσμο του gaming και του digital lifestyle. Από το μεγαλύτερο gaming-ραντεβού της χρονιάς δεν θα μπορούσε να λείπει η Vodafone, που χάρισε σε όλους τους gamers μία lag free εμπειρία μέσα από το fiber δίκτυο της.




Οι επισκέπτες και οι παίκτες του Xbox Arena Festival Sponsored by Vodafone είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικά έπαθλα αξίας 55.000 ευρώ, κατά την περιήγησή τους στην Fanzone του event. Από τις 9 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα, ο κόσμος απόλαυσε ασταμάτητο gaming σε 100 Xbox One S, Xbox One X και 64 πανίσχυρα Gaming PCs, ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το gaming και την τεχνολογία, απόλαυσε διαγωνισμό Cosplay και παρακολούθησε happenings με YouTubers και Gamers.

Το κορυφαίο gaming event της χώρας, που είχε δωρεάν είσοδο για όλους, έκλεισε με συναυλία του Μιχάλη Stavento και της μπάντας του, με τους gamers να αποχωρούν πανευτυχείς. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*