Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεκόρ πωλήσεων για τα Xbox Series X, Xbox Series S στο Ηνωμένο Βασίλειο

*
Τα Xbox Series X και Xbox Series S είχαν το μεγαλύτερο λανσάρισμα στην ιστορία του Xbox στο Ηνωμένο Βασίλειο, με 155.000 πωλήσεις μέσα σε ένα 24ωρο. Ξεπέρασαν το πρώην πιο επιτυχημένο σύστημα, το Xbox One, που είχε 150.000 πωλήσεις στο launch του το 2013, αλλά σε διάρκεια 48 ωρών. Πρόκειται μάλιστα για τη δεύτερη πιο σημαντική αγορά συστημάτων Xbox μετά από τις ΗΠΑ.

Παρά την επιτυχία του, απέχει από τα νούμερα πωλήσεων της Sony, αφού το PlayStation 4 είχε πουλήσει περίπου 250.000 συστήματα σε 2 μέρες, ενώ το PSP έμεινε στα 185.000. Εννοείται, άγνωστα παραμένουν για την ώρα τα νούμερα του PlayStation 5.


Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιτυχία των πωλήσεων επιτυγχάνεται σε μία δύσκολη περίοδο με παγκόσμια υγειονομική κρίση και θα μπορούσαν να είναι ακόμη καλύτερα, υπό ευνοϊκές συνθήκες. Αξίζουν συγχαρητήρια στις εταιρείες που κατάφεραν να στείλουν τα νέα μηχανήματα στα ράφια των καταστημάτων στην ώρα τους. Τα προβλήματα στοκ παραμένουν αλλά δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την ώρα.

Τα Xbox Series X και Xbox Series S κυκλοφόρησαν στην παγκόσμια αγορά στις 10 Νοεμβρίου 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*