Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεκόρ πωλήσεων για τη σειρά Assassin’s Creed ανακοίνωσε η Ubisoft

*
Η Ubisoft ανακοίνωσε πρόσφατα τα αποτελέσματά της για το οικονομικό έτος που διανύουμε και σημείωσε πως η σειρά Assassin’s Creed πέτυχε πωλήσεις ρεκόρ. Μάλιστα, το franchise σημείωσε το πιο εμπορικό του τρίμηνο από τότε που εμφανίστηκε στην αγορά, ανεβάζοντας τις πωλήσεις 50% σε σχέση με την καλύτερη προηγούμενη περίοδο που ήταν στο οικονομικό έτος 2012-2013. Η Ubisoft σημείωσε πως το Assassin’s Creed Valhalla πέτυχε τις περισσότερες πωλήσεις πρώτης εβδομάδας από οποιοδήποτε άλλο στη σειρά, ενώ το franchise συνολικά μετράει 155 εκ. πωληθέντα αντίτυπα από το 2007. Το Assassin’s Creed III παραμένει το πρώτο παιχνίδι σε πωλήσεις μέσα στο πρώτο τρίμηνο διάθεσης με 12 εκ. αντίτυπα. Ο επικεφαλής του τμήματος οικονομικών της γαλλικής εταιρείας, Frederick Duguet, τόνισε μάλιστα πως «το Assassin’s Creed Valhalla έχει κάνει σαφώς το καλύτερο λανσάρισμα στην ιστορία της σειράς».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*