Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: H EA ακύρωσε ένα Harry Potter MMO επειδή πίστευε πως δεν θα κρατήσει τους παίκτες

*
Η Kim Salzer, η πρώην director of product της EA από το 2000 εώς το 2003, σε μια συνέντευξη με τον streamer The Real Brandolorian ανέφερε πως ένα MMO βασισμένο στο κόσμο του Harry Potter βρισκόταν υπό ανάπτυξη, ωστόσο ακυρώθηκε επειδή η εταιρία πίστευε πως δεν θα κρατούσε ζωντανό το ενδιαφέρον του κόσμου. Η ΕΑ είχε τα δικαιώματα του Harry Potter franchise έκεινη την εποχή πριν μεταφερθούν στην Warner Bros.

Θυμίζουμε πως η Warner Bros. Games αναμένεται να κυκλοφορήσει το Hogwarts Legacy, ένα RPG βασισμένο στο πασίγνωστο franchise, το 2022. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, η Warner Bros. άφησε να εννοειθεί πως το παιχνίδι θα λανσαριστεί στα τέλη του επόμενου έτους.

Τέλος, η general manager της Warner Bros. Rachel Wakely δήλωσε στο Toy World Magazine πως δύο μεγάλες προσθήκες θα έρθουν στο Wizarding World IP. Η πρώτη είναι η επερχόμενη ταινία Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbeldore ενώ η δεύτερη είναι το Hogwarts Legacy.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*