Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Onine game as a service ο τίτλος που ετοιμάζει η Jade Raymond για το PS5

*
H ιταλική ιστοσελίδα Multiplayer.IT, δημοσιεύει πληροφορίες σχετικές με τον τίτλο που ετοιμάζει η ομάδα της Jade Raymond αποκλειστικά για το PlayStation 5. Λέγεται λοιπόν ότι η επερχόμενη κυκλοφορία θα βασίζεται στο μοντέλο online game as a service.

H Raymond, βετεράνος παραγωγός με προυπηρεσία στη σειρά Assassin’s Creed και το studio Motive της EA, αποχώρησε από τη Google όταν η εταιρεία αποφάσισε να τερματίσει τη λειτουργία των εσωτερικών της ομάδων ανάπτυξης παιχνιδιών για το Stadia.


Στη συνέχεια ίδρυσε την Haven Entertainment Studios που εδρεύει στον Καναδά και όπως ανακοινώθηκε πριν λίγους μήνες, το πρώτο project χρηματοδοτείται από τη Sony Interactive Entertainment και θα είναι ένα original IP. Σύμφωνα με το Linkedin, η Haven έχει προσλάβει τον πρώην παραγωγό της σειράς Assassin’s Creed, Sebastien Pule, τον lead writer Corey May, τον art director των Watch Dogs 1 και 2, Mathieu Leduc και τον gameplay director του Shadow of the Tomb Raider, Daniel Drapeau.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*