Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: To cloud MMO της Mainframe που αναπτυσσόταν μόνο για συστήματα Xbox, δεν είναι πλέον αποκλειστικό

*
Το φινλανδικό στούντιο Mainframe, ανέπτυσσε ένα cloud-native MMO το οποίο θα ήταν αποκλειστικό για πλατφόρμες Xbox. Στο podcast του GamesBeat Decides, ο γνωστός δημοσιογράφος Jeff Grub δήλωσε πως πιστεύει οτι το παιχνίδι δεν θα κυκλοφορήσει υπό τη φίρμα των Xbox Game Studios.

Ο επερχόμενος τίτλος θα χρησιμοποιεί τεχνολογία cloud για να προσφέρεται πρόσβαση σε όλο το παιχνίδι ή σε κάποιες διαδικασίες του απο οποιαδήποτε συσκευή. Για παράδειγμα, οι παίκτες θα μπορούν να φτιάξουν ή να αναζητήσουν resources απο το κινητό τους χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν το παιχνίδι στην κονσόλα τους.

Η ομάδα ανάπτυξης του cloud MMO ιδρύθηκε απο βετεράνους developers στο Helsinki και στο Reykjavik. Ονομάζεται Mainframe, και στην ιστοσελίδα της δηλώνει πως δημιουργεί ένα MMO παιχνίδι το οποίο θα χρησιμοποιεί σαν βάση του το cloud. Δεν υπάρχει ακόμη τίτλος ή επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*