Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Απογοηευτικές οι πωλήσεις του Call of Duty: Vanguard στη Μ. Βρετανία κατά το λανσάρισμα

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα, το λανσάρισμα του Call of Duty: Vanguard στη Μ. Βρετανία ήταν απογοητευτικό από άποψη πωλήσεων. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα GamesIndustry.biz τα δεδομένα της GSD αφορούν τις φυσικές και τις ψηφιακές εκδόσεις του παιχνιδιού, δείχνουν πτώση κατά 40% συγκριτικά με το Call of Duty: Black Ops Cold War το αντίστοιχο διάστημα των πρώτων ημερών μετά την κυκλοφορία του. Μάλιστα είναι ο τίτλος της δημοφιλούς σειράς με τις χαμηλότερες επιδόσεις τα τελευταία 14 χρόνια, από την εποχή του Call of Duty: Modern Warfare, που λανσαρίστηκε το 2007 και σηματοδότησε μία νέα εποχή για το franchise.

Tο παιχνίδι της σειράς με το καλύτερο λανσάρισμα στη Μ. Βρετανία παραμένει το Blac Ops (2010), που την πρώτη του εβδομάδα στα ράφια των καταστημάτων πούλησε 200% περισσότερα αντίτυπα συγκριτικά με το Vanguard. Ακόμα και τα Ghosts (+52%), Infinite Warfare (+16%) είχαν καλύτερες επιδόσεις.


Παρόλα αυτά, το Call of Duty: Vanguard σημείωσε το δεύτερο καλύτερο λανσάρισμα για το 2021 στη Μ. Βρετανία, πίσω από το FIFA 22.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*