Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Για τον Αύγουστο ήταν προγραμματισμένο το λανσάρισμα του Xbox Series X

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Thurrott η Microsoft είχε φιλόδοξα πλάνα για το λανσάρισμα των δύο συστημάτων που ετοιμάζει για την επόμενη γενιά. Ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε ότι το λανσάρισμα του Xbox Series X θα γινόταν στα τέλη Αυγούστου και το Xbox Lockhart ή Xbox Series S, με βάση πρόσφατο δημοσίευμα, θα ακολουθούσε τον Οκτώβριο.

Όμως η πανδημία του κορονοϊού άλλαξε δραστικά τα σχέδια της Microsoft. Σύμφωνα πάντοτε με το Thurrott, το Lockhart θα μοιάζει περισσότερο με παραδοσιακή κονσόλα, όπως το Xbox One X και θα είναι μικρότερο σε μέγεθος από το Xbox Series X. Επιπλέον, η Microsoft συνιστά στου developers να "μεταμφιέζουν" τις κονσόλες όπου και αν μετακινούνται με αυτές. Για το Xbox Series X προτείνεται να το καμουφλάρουν σε PC tower case, ενώ για το Lockhart να χρησιμοποιούν κάλυμα για Xbox One S/X.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*