Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Δίχως πρόσβαση στα επαγγελματικά τους PC οι εργαζόμενοι της CD Projekt RED

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, έχει απαγορευτεί στο προσωπικό της CD Projekt RED να έχει η πρόσβαση στα επαγγελματικά του PC, έπειτα από την επίθεση ransomware κατά της εταιρείας στις αρχές Φεβρουαρίου. Αυτός ήταν ίσως και ο κύριος λόγος καθυστέρησης του νέου patch του Cyberpunk 2077, που ανακοινώθηκε μόλις χθες. Η εταιρεία ζήτησε από τους υπαλλήλους να παγώσουν τους λογαριασμούς τους, καθώς οι χάκερς φαίνεται να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά τους δεδομένα. Για εκείνους που εργάζονται από απόσταση λόγω COVID-19, τους ζητήθηκε να επιστρέψουν τους υπολογιστές στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

Το Cyberpunk 2077 κυκλοφορεί από τον Δεκέμβριο του 2020 σε PlayStation 4, Xbox One, PC (Steam, Epic Games, GOG) και Google Stadia.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*