Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Η Konami θα επαναφέρει στο προσκήνιο τις σειρές Metal Gear Solid, Castlevania και Silent Hill

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του VGC η Konami πρόκειται να κυκλοφορήσει νέους τίτλους και remakes, που βασίζονται στα πιο δημοφιλή franchises της, όπως το Metal Gear και το Castlevania. Πηγές από το εσωτερικό της εταιρίας που μίλησαν υπό το καθεστώς ανωνυμίας, αναφέρουν ότι μετά τη αναδιάρθρωση πριν μερικούς μήνες, η Konami αποφάσισε να επικεντρωθεί στο να επαναφέρει στο προσκήνιο παιχνίδια πρώτης γραμμής.

Το πρώτο θα είναι ένα νέο Castlevania, που περιγράφεται ως "reimagining" της σειράς. Επιπλέον, λέγεται πως θα κυκλοφορήσει το remake ενός παιχνιδιού της σειράς Metal Gear Solid και πολλοί πιστεύουν ότι θα πρόκειται για το Metal Gear Solid 3: Snake Eater. Επιπλέον η Konami σκοπεύει να λανσάρει το remaster του original Metal Gear Solid για συστήματα νέας γενιάς. Τέλος, πολλαπλά projects στον κόσμο του Silent Hill βρίσκονται σε διαδικασία ανάπτυξης, σε συνεργασία με εξωτερικά studios.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*