Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Λιγότερα PS5 Digital Edition για προπαραγγελία σε σχέση με το PS5 Standard Edition

*
Οι προπαραγγελίες του PlayStation 5 εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες μαι πλέον οι fans έχουν ρίξει την προσοχή τους στο δεύτερο κύμα στοκ. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Eurogamer, τουλάχιστον όσον αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο, τα κομμάτια της digital edition έκδοσης ήταν αναλογικά πολύ λιγότερα σε σχέση με εκείνα της standard. Κάποιοι καταστηματάρχες μιλούν για αναλογία 75/25 και άλλοι για 80/20.

Παρόμοια κατάσταση και στις ΗΠΑ, με την ιστοσελίδα Ars Technica να αναφέρει ότι στα καταστήματα GameStop, η αναλογία ήταν από 87/13 έως 67/33 με το μέσο όρο να βρίσκεται στο 75/25.


Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν υπήρχε η οποιαδήποτε ενημέρωση από πλευράς Sony, ότι το PS5 Digital Edition θα ήταν πιο δυσεύρετο από το PS5 Standard Edition. Επιπλέον, ο Jim Ryan αρνήθηκε να δώσει πληροφορίες σχετικά με τις παραπάνω ανάλογίες και αρκέστηκε να σημειώσει πως θα παραχθούν οι απαραίτητες ποσότητες για να καλυφθεί η ζήτηση και για τα δύο μοντέλα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • bahamut zero
    • Επειδή παρατηρούσα πάντως τις τελευταίες μέρες το site του public, μιας και από εκεί έκανα την προπαραγγελία μου, παρατήρησα το digital "τους τελείωσε" σχεδόν σε μια μέρα και συνέχισαν να δέχονται παραγγελίες για το κανονικό μοντέλο. Επιβεβαιώνεται λογικά η είδηση και από τη δική μας αγορά.

*