Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορταζ: Η ESA προχωράει τα σχέδιά της για ψηφιακή E3 2021

*
Εφόσον διεξαχθεί, η E3 2021 θα είναι αποκλειστικά online, λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του Covid-19. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του VGC, η διοργανώτρια ESA έχει στείλει τις προτάσεις της σε διάφορους publishers, για ένα event που θα διαρκέσει τρεις μέρες, από 15 έως και 17 Ιουνίου 2021 και τα πάντα θα πραγματοποιηθούν μέσω live streaming.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η ESA σκοπεύει να μοιράσει το χρόνο σε δίωρες παρουσιάσεις, ενώ το βράδυ πριν την Ε3 προγραμματίζει ένα show με βραβεία και παρουσιάσεις από publisher, influencers και στελέχη των Μ.Μ.Ε. Επιπλέον κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα υπάρχουν demos παιχνιδιών στις γνωστές πλατφόμες, όπως το Steam, το Epic Games Store, το Xbox Live και το PSN.


Τα πλάνα δεν έχουν οριστικοποιηθεί και όλα θα εξαρτηθούν από τις απαντήσεις των publishers. Τέλος, ο Geoff Keighley δεν θα δώσει το "παρών" μιας και δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος με το Summer Game Fest, που επίσης επιστρέφει φέτος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*