Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σάρωσε τα βραβεία του PlayStation Blog το Death Stranding

*
To PlayStation Blog αποκάλυψε τις προτιμήσεις του κοινού για τα καλύτερα παιχνίδια του 2019. Όπως ήταν αναμενόμενο, το Death Stranding σάρωσε τα βραβεία, ερχόμενο πρώτο σ έξι κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι της Kojima Productions πρώτευσε στις κατηγορίες Best Narrative, Best Graphical Showcase, Best Soundtrack, Best PlayStation Console Exclusive και Best Performance. Επιπλέον, στην Kojima Productions απονεμήθηκε το βραβείο Studio of the Year.

Το Sekiro: Shadows Die Twice είχε την πρωτιά στις κατηγορίες Best Art Direction και Best Action Game, το Kingdom Hearts III ψηφίστηκε Best RPG και το Call of Duty: Modern Warfare πήρε το βραβείο Best Multiplayer. Τέλος, το A Plague Tale: Innocence αναδείχτηκε Best Independent Game.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*