Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σαγηνευτικό το State of Play της Sony με το The Last of Us: Part II στο επίκεντρο

Όπως μας υποσχέθηκαν η Sony και η Naughty Dog, το αποψινό State of Play broadcast ήταν αφιερωμένο στο πολυαναμενόμενο The Last of Us: Part II

Μεσα στα περίπου 25 λεπτά που ήταν η διάρκεια του επεισοδίου, ο game director Neil Druckmann, έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να ρίξει μια εκτεταμένη ματιά στο gameplay και να μάθει περισσότερα για τον κόσμο αλλά και τους κινδύνους που καραδοκούν. Μάλιστα προβλήθηκαν πλάνα που μέχρι τώρα δεν είχαν περιληφθεί σε κανένα απο τα trailers του τίτλου.


Το The Last of Us: Part II ξεκινάει αρκετά χρόνια μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού, με τον Joel και την Ellie να έχουν εγκατασταθεί στο Jacksonville της πολιτείας Wyoming. Η Ellie είναι πλέον 19 ετών και ο κόσμος του παιχνιδιού είναι πολύ μεγάλος. Μάλιστα περιλαμβάνονται και πραγματικές τοποθεσίες.

Οι παίκτες θα βιώσουν όλα τα είδη καιρικών συνθηκών καθώς θα κινούνται από τα χιονισμένα βουνά, στα ηλιόλουστα τοπία των δυτικών ακτών του Ειρηνικού. Μία από τις πόλεις που θα επισκεφεί η Ellie είναι το Seattle και σημειώνεται πως, η ομάδα ανάπτυξης έχει αφιερώσει αρκετό χρόνο, προκειμένου να αναπαραστήσει με τη μέγιστη δυνατή πιστότητα τις πόλεις του παιχνιδιού.

Πέρα από τα άλματα, η Ellie θα μπορεί να χρησιμοποιεί και grappling hooks, ενώ για την κάλυψη μεγάλων αποστάσεων θα της φανεί χρήσιμο όχι μόνο το άλογο, αλλά και οι βενζινοκίνητες βάρκες.

Υπάρχουν δύο αντιμαχόμενες παρατάξεις, το Washington Liberation Front που ξεκίνησε ως κίνημα για την απελευθέρωση του Seattle από το στρατό. Στη συνέχεια πήραν τον έλεγχο της πόλης και πλεόν είναι ιδιαίτερα ισχυροί αλλά και επικίνδυνοι. Η άλλη παράταξη είναι η Serephites ή "Scars" μια θρησκευτική ομάδα, αποτελούμενη από ζηλωτές.

Όπως έγινε φανερό κατά τη διάρκεια του State of Play, το AI των εχθρών είναι πολύ υψηλής ποιότητας και πλέον μπορούν να σας ακολουθήσουν με βάση την οσμή σας. Από νέους εχθρούς υπάρχουν οι Shamblers, οι οποίοι ανατινάζονται όταν χτυπηθούν από σφαίρες.

H Ellie είναι σε άριστη φυσική κατάσταση, αντιλαμβάνεται δίχως ιδιαίτερες δυσκολίες τις επόμενες κινήσεις των αντιπάλων και μπορεί να περνάει χωρίς ιδιαίτερο κόπο στην αντεπίθεση. Σε αρκετές περιπτώσεις θα δεχτεί τη βοήθεια των συμμάχων της. Ακόμα, τα όπλα επιδέχονται αναβαθμίσεις και μάλιστα οι παικτες θα μπορούν να τα προσαρμόσουν στις δικές τους, ιδιαίτερες, προτιμήσεις. Τέλος, η χρήση παγίδων και εκρηκτικών κατά τη διάρκεια μιας μάχης μπορεί να αποδειχτεί σωτήρια. 

Σας θυμίζουμε ότι το The Last of Us: Part II θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PlayStation 4 στις 19 Ιουνίου 2020, με την Ellie να είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Naughty Dog

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*