Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σαρωτικό ξεκίνημα στην Μ. Βρετανία για τα Pokémon Brilliant Diamond/Shining Pearl

*
Τα Pokémon Brilliant Diamond/Shining Pearl έσκασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ λανσαρίσματος του 2021 στα των Nintendo Switch boxed εκδόσεων για την αγορά της Μ. Βρετανίας. Κάτι τέτοιο αναφέρουν οι πωλήσεις της τελευταίας εβδομάδας, με τα Pokémon Brilliant Diamond/Shining Pearl να καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις του σχετικού πίνακα και να είναι το μεγαλύτερο λανσάρισμα της Nintendo στην αγορά για το 2021. Μάλιστα, τα δύο games έμειναν πίσω μόνο από το FIFA 22 σε επίπεδο ρεκόρ, αλλά κατάφεραν να ξεπεράσουν το Call of Duty: Vanguard. Σε σχέση με τα Sword και Shield, τα νέα Pokemon games πέτυχαν 26% χαμηλότερες πωλήσεις, αλλά είναι στο +13% σε σχέση με τα Let’s Go Eeve και Pikachu games. Στην τρίτη θέση του Top 10 βρέθηκε το Battlefield 2042, σημειώνοντας όμως 59% χαμηλότερες πωλήσεις σε σχέση με το Battlefield V του 2018. Αναλυτικά η δεκάδα έχει ως εξής για την εβδομάδα που μας πέρασε.

1. Pokemon Brilliant Diamond
2. Pokemon Shining Pearl
3. Battlefield 2042
4. Call of Duty: Vanguard
5. FIFA 22
6. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
7. Mario Kart 8: Deluxe
8. Far Cry 6
9. Pokemon Brilliant Diamond & Shining Pearle Double Pack
10. Just Dance 2022 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*