Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε 8 ακόμη ευρωπαϊκές χώρες το Google Stadia και επέκταση στο direct YouTube streaming

*
Την περαιτέρω επέκταση του Google Stadia σε 8 νέες ευρωπαϊκές αγορές ανακοίνωσε η «μαμά» Google. Η εταιρεία σημείωσε μέσω ενός σχετικού blog post της πως πλέον οι κάτοικοι Αυστρίας, Τσεχίας, Ουγγαρίας, Πολωνίας, Πορτογαλίας, Ρουμανίας, Σλοβακίας και Ελβετίας μπορούν να εγγραφούν στην πλατφόρμα μέσω του Stadia.com και να απολαύσουν όλο το περιεχόμενο που προσφέρεται στους χρήστες. Μέσα στις επόμενες ώρες ανοίγουν και επίσημα οι servers, φτάνοντας πλέον συνολικά (η υπηρεσία) τις 22 χώρες. Τα νέα μέλη μπορούν να αποκτήσουν ένα μήνα δωρεάν συνδρομή στο Stadia Pro και στη συνέχεια να συνεχίσουν τη συνδρομή τους με €9,99/μήνα. Μένει να δούμε πότε θα έρθει και στην Ελλάδα.



Σε ότι αφορά τα νέα χαρακτηριστικά, η εταιρεία επιβεβαίωσε σε ιστοσελίδες του εξωτερικού πως οι χρήστες θα μπορούν πλέον να κάνουν direct stream στο YouTube μέσα από το περιβάλλον του Stadia, εφόσον βέβαια έχουν συνδρομή στο Google Stadia Pro. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*