Όπως ανακοίνωσε η Corecell Technology, το AeternoBlade II θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή, για PS Vita και Nintendo 3DS προς τα τέλη του δεύτερου τριμήνου του 2016. Πρόκειται για το sequel του AeternoBlade, που κυκλοφορεί για 3DS, PS Vita και PlayStation 4, και θα διαθέτει νέους μηχανισμούς χειρισμού αλλά και αρκετά action χαρακτηριστικά, ενώ θα διατηρεί τα “Metroidvania-style” στοιχεία όπως η εξερεύνηση, η επίλυση puzzles και η συλλογή relics.

Οι δύο κύριοι χαρακτήρες του παιχνιδιού είναι η Freyja και ο Bernard. Τέλος, σύμφωνα με την Corecell Technology, κατόπιν του λανσαρίσματος στις φορητές κονσόλες, το AeternoBlade II δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσει και σε άλλα formats.
GTA 6: Έρχεται νωρίτερα το pre-load, επιβεβαιώθηκε και ο όγκος των αρχείων του τίτλου!
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity