Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PC, PS4 και Xbox One το Wulverblade

*
Το Wulverblade είναι ήδη διαθέσιμο για Nintendo Switch και στις 31 Ιανουαρίου 2018 θα κυκλοφορήσει και για PC, PlayStation 4 και Xbox One. Οι developers υπόσχονται ρυθμό ανανέωσης 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο και online leaderboards, features που δεν γνωρίζουμε αν θα προστεθούν και στην έκδοση για την κονσόλα της Nintendo μέσω σχετικού update. Για όσους έως σήμερα δεν γνώριζαν το Wulverblade, πρόκειται για ένα beat 'em up με πλοκή που βασίζεται στην προσπάθεια των Βρετανών να αποκρούσουν τις επιθέσεις τις ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Ο τίτλος διακρίνεται από υψηλή αισθητική και οι παίκτες θα απολαύσουν σκληρές μάχες είτε σε single είτε σε local-co op mode, στα οκτώ διαθέσιμα επίπεδα. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer που συνόδεψε την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*