Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PC, PlayStation 4 και PS Vita to Chasm

*
Μέσω του PlayStation Blog, ο James Petruzzi της Bit Kid Inc. επιβεβαίωσε ότι το Chasm πρόκειται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4 και PS Vita το καλοκαίρι του 2018 και θα υπάρχει η δυνατότητα για cross-buy. Πρωταγωνιστής είναι ένας ιππότης, ο Daltyn που προσπαθεί να διεισύσει σε ένα ορυχείο στην περιοχή Karthas. Η ανάπτυξη του Chasm χρηματοδοτήθηκε μέσω σχετικής καμπάνιας στο Kickstarter το 2013, όπου συγκεντρώθηκαν $191.897 απο 6.938 άτομα. Αρχικά επρόκειτο να κυκλοφορήσει το 2014, όμως το μόνο που έχουμε δει ως σήμερα είναι κάποια demos και κάποια trailers. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου που θα μπορέσουν να απολαύσουν και οι κάτοχοι PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*