Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PC το Runbow

Σύμφωνα με ανακοίνωση της 13AM Games το platform racing crossover Runbow, που είναι ήδη διαθέσιμο για Wii U, θα κυκλοφορησει και για PC, μέσω Steam στις 13 Νοεμβρίου. Επιπλέον το παιχνίδι θα διατεθεί για το New Nintendo 3DS, με τον τίτλο Runbow Pocket, μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2017. To Runbow προσφέρει συναρπαστική δράση με την συμμετοχή έως και εννέα παικτών σε local ή online multiplayer επίπεδο και σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης πρόκειται για την καλύτερη εμπειρία που θα βιώσετε ποτέ με την παρέα σας στο Wii U. Για περισσότερες πληροφορίες, δεν έχετε παρά να κάνετε μια επίσκεψη στη επίσημη ιστοσελίδα του τίτλου. Για την ώρα πάντως δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ξεχωριστό για την PC έκδοση.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*