Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PS VR το Rec Room

*
Όπως ανακοίνωσε η Against Gravity, το Rec Room πρόκειται να κυκλοφορήσει για PS VR προς το τέλος του χρόνου και μάλιστα θα υπάρχει υποστήριξη για cross-platform play μεταξύ PC και PlayStation 4. Για όσους δεν γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται, το Rec Room είναι ουσιαστικά ένα virtual reality social club game, όπου οι παίκτες μπορούν να επισκέπτονται την εικονική έκδοση του YMCA. Μάλιστα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες και το καλύτερο απ' όλα είναι ότι ο τίτλος είναι free-to-play, δίχως συνδρομές, αγορές εντός του παιχνιδιού ή διαφημίσεις. Το μόνο για το οποίο θα πρέπει να ξοδέψετε χρήματα είναι το VR headset. Οι κρίτικές που έχει λάβει ως τώρα είναι πολύ θετικές και για όποιον θέλει να το δοκιμάσει, το παιχνίδι είναι διαθέσιμο μέσω Stem Early Access. Τέλος, εννοείται ότι, για να είναι οι καταστάσεις πιο κοντά στην πραγματικότητα, μπορείτε να επιλέγετε ποιους άλλους παίκτες θέλετε να αγνοείτε τελείως, κυριολεκτικά σα να μην υπάρχουν στο παιχνίδι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*