Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PS4, Xbox One και Switch θα κυκλοφορήσει το Enclave

*
Η Ziggurat Interactive θα κυκλοφορήσει μια βελτιωμένη έκδοση του third-person action RPG Enclave, που λανσαρίστηκε το 2002, για PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch το Φθινόπωρο. Η επανακυκλοφορία θα προσφέρει ανανεωμένα γραφικά και ηχητικά εφέ, βελτιωμένο soundtrack με περισσότερα από 20 νέα κομμάτια remastered music από το original soundtrack και πολλά άλλα.

Το Enclave λανσαριστηκε τον Ιούλιο του 2002 για Xbox. Τον Μάρτιο του 2003 μεταφέρθηκε σε PC, τον Μάιο του 2012 σε Wii, τον Νοέμβριο του 2013 σε Mac και τέλος τον Νοέμβριο του 2016 σε Linux.


Τα γεγονότα του Enclave διαδραματίζονται σε μεσαιωνικό σκηνικό και υπάρχουν δύο διαφορετικά story-driven. Στο ένα οι παίκτες μάχονται με τις δυνάμεις του Φωτός και στο άλλου με του Σκότους. Κάθε παράταξη έχει έξι διαφορετικές επιλογές χαρακτήρων, όπως Knights, Wizards, Druids η πρώτη και Berserkers, Assassins, Goblins η δεύτερη. Σπαθιά, μαγεία και τόξα είναι οι βασικοί σύμμαχοι των παικτών στην προσπάθειά τους να καθορίσουν το μέλλον του Celenheim.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*