Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PS4, Xbox One και PC το Beyond Blue (trailer)

To Apple Arcade δεν θα είναι ο μοναδικός προορισμός για το Beyond Blue. Το παιχνίδι προστέθηκε στον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας στις 17 Απριλίου και τώρα ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του σε PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam). Αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουνίου 2020 και επιλογή της ημερομηνίας μόνο τυχαία δεν είναι, μιας και κατά τη διάρκεια εκείνης της εβδομάδας εορτάζεται η World Oceans Day. Επιπλέον, όπως ανακοίνωσε η developer E-Line Media, το single-player narrative adventure game θα κοστίζει €19,99.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται στο εγγύς μέλλον και οι παίκτες καλούνται να εξερευνήσουν τον ωκεανό μέσα από τα μάτια της Mirai, που χρησιμοποιεί εξελιγμένες επιστημονικές μεθόδους, προκειμένου να αλληλεπιδρά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τον θαλάσσιο κόσμο.


Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*