Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PS4 και PS Vita το Halloween Forever

*
Στην Αμερική, οι περισσότεροι κινούνται σε ρυθμούς Halloween και το Halloween Forever είναι ένα νέο platformer για PlayStation 4 και Ps Vita που κινείται στο πνεύμα των ημερών. Δημιουργός είναι η Imaginary Monsters και στο 8-bit retro-inspired platformer πρωταγωνιστής είναι ο Pumpkin Man, ένα πλάσμα που έχει δημιουργηθεί με χρήση μαγείας. Το κεφάλι του είναι ουσιαστικά μια κολοκύθα και φοράει φόρμα εργασίας. Για να αντιμετωπίσει τους εχθρούς του χρησιμοποιεί μπάλες από γλυκό καλαμπόκι. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του να ανακαλύψει γιατί ο κόσμος είναι στοιχειωμένος, θα πρέπει να αντιμετωπίσει εχθρούς, όπως σκελετούς, αράχνες και νυχτερίδες. Ακόμα, εμπόδιο στο δρόμο του θα προσπαθήσουν να σταθούν μανιακοί με αλυσοπρίονα, δαίμονες και τέρατα που εκτοξεύουν έντομα. Το Halloween Forever θα λανσαριστεί στις 19 Οκτωβρίου 2018, για PlayStation 4 και PS Vita.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*