Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PS4 και Xbox One το Werewolf: The Apocalypse – Heart of the Forest (trailer)

Ο publisher Walkabout και η developer Different Tales φέρνουν το Werewolf: The Apocalypse – Heart of the Forest σε PlayStation 4 και Xbox One στις 24 Φεβρουαρίου 2021. Το παιχνίδι κυκλοφορεί ήδη για PC (Steam, GOG) και Nintendo Switch.

To Werewolf: The Apocalypse – Heart of the Forest χαρακτηρίζεται από την ομάδα ανάπτηξης ως ένα visual novel με στοιχεία RPG. Οι παίκτες χειρίζονται τη Maia σε ένα πρωτόγονο τοπίο στο κέντρο της μοντέρνας Ευρώπης, όπου και θα τη βοηθήσουν να εντοπίσει τις οικογενειακές της ρίζες. Καθώς ανακαλύπτει πράγματα για την καταγωγή της θα μάθει πολλά σκοτεινά μυστικά της οικογένειάς της, ενώ μέσα από τα μάτια της οι παίκτες θα παρακολουθήσουν το πώς η φύση πολεμά με την τεχνολογία και την απληστία της ανθρωπότητας.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*