Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PlayStation 4, PS Vita και Nintendo Switch το Stay

*
Μετά από την κυκλοφορία του για Xbox One και PC, το Stay θα κυκλοφορήσει και για PlayStation 4, PlayStation Vita και Nintendo Switch. Το pixel art thriller της Appnormals Team έρχεται λοιπόν σε περισσότερα συστήματα εντός του καλοκαιριού από τις publishers PQube και Ratalaika Games (για το PS Vita). Πρόκειται για έναν τίτλο που καλεί τους παίκτες να βοηθήσουν τον Quinn να αποδράσει από το απομονωμένο δωμάτιο στο οποίο βρίσκεται εγκλωβισμένος όταν ξυπνήσει με μόλις έναν υπολογιστή συνδεδεμένο σε ένα chat room. Μάλιστα το παιχνίδι τρέχει σε real time, κάτι που σημαίνει πως κάθε λεπτό που ο παίκτης δεν παίζει το παιχνίδι ισοδυναμεί με ένα λεπτό μοναξιάς του Quinn στο δωμάτιο – φυλακή. Κάθε απάντηση που θα δίνεται στον Quinn θα έχει μεγάλη σημασία και θα χρειαστεί χτίσιμο σχέσης μεταξύ του ίδιου και του παίκτη ώστε να υπάρχει εμπιστοσύνη. Το Stay είναι χωρισμένο σε 24 κεφάλαια με 7 διαφορετικά σενάρια τέλους και περιέχει πολλούς γρίφους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*