Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PlayStation 4 και Xbox One το Star Trek Online: Rise of Discovery (trailer)

*
Όπως είχαν υποσχεθεί η Cryptic Studios και η Perfect World Entertainment, το Rise of Discovery update για το Star Trek Online είναι πλέον διαθέσιμο δωρεάν για PlayStation 4 και Xbox One.

Το βασικότερο στοιχείο του Star Trek Online: Rise of Discovery είναι η προσθήκη δύο νέων αποστολών με τους Gabriel Lorca και Ellen Landry από το Star Trek Discovery, όπου οι Jason Issacs και Rekha Sharma επανέρχονται στους ρόλους τους. Η πρώτη από τις αποστολές αυτές ονομάζεται The Plausibility of the Possible και οι παίκτες πρέπει να βοηθήσουν τους Landry και Lorca ενώ το U.S.S. Buran δέχεται επίθεση. Στην άλλη αποστολή που ονομάζεται Impossibility of Reason, οι παίκτες χειρίζονται την Ellen Landry η οποία πρέπει να βοηθήσει τον Gabriel Lorca που έχει χαθεί σε ένα παγωμένο φεγγάρι. Ακόμα έχει προστεθεί tier 6 reputation.


Το επόμενο μεγάλο update για τον τίτλο θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του Star Trek Las Vegas 2019 που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Αυγούστου.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*