Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε PlayStation και Xbox θα κυκλοφορήσει το A Gummy’s Life (trailer)

Η EP Games θα κυκλοφορήσει το physics-based multiplayer party game A Gummy’s Life, σε PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4 και Xbox One μέσα στο 2021. Ο τίτλος είναι τη στιγμή αυτή διαθέσιμος για Nintendo Switch και PC.

To Gummy’s Life είναι ένα candy-coated, physics-based, battle-royale bonanza που παίζεται είτε τοπικά είτε online με τη συμμετοχή έως και οκτώ παικτών. Επιλέγετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία gummies όπως Gummy Bear, Cola Bottle, Fried Egg, Shark και πολλά άλλα, όπου το καθένα έχει τα δικά του στατιστικά. Με την αγαπημένη σας γεύση ρίχνεστε σε μάχες με γνωστούς και άγνωστους. Υπάρχουν δεκάδες επίπεδα, πολλά διαφορετικά στυλ παιχνιδιού και μηχανισμοί που θα σας προκαλέσουν να αποδείξετε την αξία σας: Hot Potato, King of the Hill, Team Deathmatch αλλά και το Free-for-All mode.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*