Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε Xbox One το πρώτο επεισόδιο του Light Fairytale (trailer)

H neko.works ανακοίνωσε οτι το πρώτο επεισόδιο του Light Fairytale πρόκειται να κυκλοφορήσει για Xbox One στις 13 Σεπτεμβρίου 2019. Θα ακολουθήσει, τους επόμενους μήνες η αντίστοιχη έκδοση για PlayStation 4. Οι προπαραγγελίες μέσω του Microsoft Store έχουν ήδη ξεκινήσει και υπάρχει έκπτωση της τάξης του 25%, κάτι που σημαίνει οτι μπορείτε να κάνετε δικό σας το πρώτο επεισόδιο έναντι $7,49, αντί για $9,99 που είναι η κανονική του τιμή.

Το Light Fairytale είναι ένα 3D turn-based JRPG και η δράση διαδραματίζεται σε έναν κόσμο που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της Γης και εξουσιάζεται από μια πανίσχυρη αυτοκρατορία μοχθηρών ηγεμόνων. Το παιχνίδι πρωτοκυκλοφόρησε για PC το Μάιο του τρεχοντις έτους και σύντομα αναμένεται το δεύτερο επεισόδιο. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το τι σας περιμένει.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*