Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε early access στα κινητά το Elder Scrolls: Blades

*
Το Elder Scrolls: Blades της Bethesda είναι επιτέλους playable σε συσκευές με iOS και Android. Το παιχνίδι είχε ανακοινωθεί για το φθινόπωρο του 2018, όμως μόλις τώρα γίνεται διαθέσιμο σε early access, με την εταιρεία να στέλνει mails – προσκλήσεις για να γραφτεί ο παίκτης και να δοκιμάσει το παιχνίδι που ανακοινώθηκε στην περσινή διοργάνωση της E3. Ο καθένας θα μπορεί να κρατά όσα screenshots και βίντεο επιθυμεί – αντίθετα με την closed beta του iOS – κάτι που σίγουρα θα προκαλέσει σωρεία uploads στο YouTube. Ένα χαρακτηριστικό που δεν περιλαμβάνεται στο early access είναι το Arena multiplayer mode που επιτρέπει σε δύο παίκτες να παλέψουν μεταξύ τους. Σε iOS υποστηρίζεται από iPhone 6s και μεταγενέστερο και συγκεκριμένα μοντέλα iPads, ενώ σε Android από Samsung Galaxy S8/Note 8 και πάνω, Google Pixel 2 και ανώτερο και συγκεκριμένα μοντέλα OnePlus, Huawei και Xiaomi. Η Bethesda υπόσχεται να κάνει συμβατό το παιχνίδι με ακόμα περισσότερες συσκευές στο μέλλον.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*