Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε iOS και Android το Eve Online

*
Ο κόσμος του Eve Online θα κάνει το πέρασμα του και από τα smartphones, μέσω του νεοανακοινωθέντος “Project Aurora”. Την ανάπτυξη του έχουν αναλάβει οι CCP και PlayRaven, δηλώνοντας ότι θα είναι free-to-play τίτλος. Παρά τις αμφιβολίες που μπορεί να εγείρει η φύση του παιχνιδιού, οι developers ξεκαθάρισαν ότι ετοιμάζουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία και όχι άλλο ένα mobile cash-in. Το Project Aurora θα είναι ένα online multiplayer παιχνίδι, με έναν αχανή κόσμο διαθέσιμο προς εξερεύνηση από τους παίκτες, οι οποίοι πρέπει να συνεργαστούν για να κατακτήσουν το κέντρο του σύμπαντος και να χτίσουν επικερδείς επιχειρήσεις κατά την διάρκεια. Ο τίτλος θα διατίθεται σταδιακά παρέχοντας έναν συγκεκριμένο αριθμό περιοχών κάθε φορά, μέχρι να οδηγηθεί στην πλήρη κυκλοφορία του κάποια στιγμή μέσα στο 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*