Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε iOS και Android το Trials of Mana remake

*
H Square Enix θα κυκλοφορήσει το remake του Trials of Mana για συσκευές iOS (App Store) και Android (Google Play), στις 15 Ιουλίου 2021, με τιμή $23.99, όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του event για τα 30 χρόνια της σειράς Mana.

Όταν ο κόσμος καλύφθηκε από το σκοτάδι, η Goddess of Mana χρησιμοποίησε το Sword of Mana για να αντιμετωπίσει τα οκτώ Benevodons, τέρατα που υπηρετούν την καταστροφή. Τα κλείδωσε μέσα στα οκτώ Mana Stones, επαναφέροντας την καθημερινότητα στο βασίλειο. Όντας αδύναμη λόγω της προσπάθειας για την επαναδημιουργία του κόσμου, η Goddess μεταμορφώθηκε σε δέντρο και έπεσε σε ύπνο για πολλά χρόνια. Παράλληλα, οι δυνάμεις του σκότους δεν σταμάτησαν την προσπάθεια να απελευθερώσουν τα Benevodons για να ανακτήσουν τον έλεγχο του κόσμου. Έτσι, ξεκίνησαν έναν πόλεμο για την περεταίρω αποστεθεροποίηση των βασιλείων.


Η ειρήνη είχε χαθεί και το Mana Tree άρχισε να μαραίνεται.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*