Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε playable μορφή το πρώτο game της The Initiative, ο Phil Spencer το δοκίμασε (photo)

*
Η Microsoft έχει επενδύσει αρκετά στη δημιουργία της The Initiative, ενός studio με πολλά ταλαντούχα στελέχη από άλλες ομάδες, και πλέον φαίνεται πως το πρώτο της game είναι σε playable μορφή. Ο Phil Spencer πέρασε από τα γραφεία της εταιρείας και δοκίμασε το παιχνίδι, κάτι που αποκάλυψε ο Drew Murray, υπεύθυνος για τον τομέα του design στο studio. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, ο επικεφαλής του Xbox είχε τη δυνατότητα να δει την πρόοδο του project και να πάρει στα χέρια του το Xbox controller για να το δοκιμάσει.



Το αστείο είναι πάντως πως fans προσπάθησαν να καταλάβουν από τις αντανακλάσεις στα γυαλιά του Murray τι ακριβώς παίζει ο Spencer και το αποτέλεσμα στα posts τους ήταν διασκεδαστικό, το λιγότερο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*