Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε public test τα νέα social features του Xbox One

Τα μέλη του Xbox One Preview εδώ και λίγες ώρες έχουν λάβει το σχετικό update που προσθέτει τα δύο νέα χαρακτηριστικά που είχε υποσχεθεί η Microsoft στην Ε3 2016. Έτσι λοιπόν, αν είστε μέλη του Preview, ελέγξτε στα Settings -> System -> Console info& Updates για το νέο update μεγέθους 4,1GB, που προσθέτει στο UI της κονσόλας τα Clubs και Looking for Group. Με τα Clubs μπορείτε να μπείτε σε όποιο επιθυμείτε ή να δημιουργήσετε κάποιο και να συνομιλήσετε με άλλα άτομα που ταυτίζονται με το χαρακτήρα και τον τρόπο παιχνιδιού σας. Γενικά ν’ αλληλεπιδράσετε με την κοινότητα ασχέτως παιχνιδιών που έχετε στην κατοχή σας, έστω και για μια απλή κουβεντούλα. Το δεύτερο χαρακτηριστικό είναι το Looking for Group, στο οποίο μπορείτε να ψάξετε άτομα για να κυνηγήσετε κάποιο achievement, να συμπληρώσετε εξάδα για Raid, να ανεβάσετε το rank σας στο multiplayer κάποιου τίτλου ή οτιδήποτε εσείς χρειάζεστε σύμφωνα με τα δεδομένα που επιθυμείτε. Αναλυτικότερα σχετικά με το νέο update μπορείτε να δείτε το παρακάτω video. 



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*