Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε sequels τίτλων όπως το BioShock και σε νέο IP δουλεύει η Take-Two Interactive

*
Η Take-Two Interactive προχώρησε σε δηλώσεις για τα μελλοντικά της projects και οι φήμες για νέο BioShock ήδη ξεκίνησαν. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των πρόσφατων ανακοινώσεων για τα οικονομικά της αποτελέσματα, η Take-Two Interactive σημείωσε πως αυτή τη στιγμή οι ομάδες της δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς πάνω σε sequels γνωστών τίτλων, αλλά και ένα νέο IP. Με τα Red Dead Redemption και Borderlands να έχουν εμφανιστεί πρόσφατα, μένουν μόνο τα Grand Theft Auto, Mafia, XCOM και BioShock στην εξίσωση και όπως είναι λογικό, οι πρώτες φήμες άρχισαν να κάνουν τον κύκλο του διαδικτύου. Μένει πλέον να δούμε ποια θα είναι αυτά και αν θα εμφανιστούν ταυτόχρονα με τη νέα γενιά συστημάτων οικιακής ψυχαγωγίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*