Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε turned-based strategy μετατρέπεται το επιτραπέζιο Aeronautica Imperialis του Warhammer 40,000 (trailer)

Οι ανακοινώσεις για νέα παιχνίδια Warhammer 40,000 δεν σταματούν να έρχονται, καθώς ανακοινώθηκε ένα νέο βασισμένο στο επιτραπέζιο Aeronautica Imperialis.

Αντίθετα από το Dakka Squadron, ένα action-focused Warhammer 40,000 στο οποίο τα Orks έιχαν πρωταγωνιστικό ρόλο, το Aeronautica Imperialis: Flight Command είναι ένα παιχνίδι turned-based strategy. Παίζετε σαν ένας Flight Commander της Imperial Navy ή ως Skwadron Kommanda της Ork Air Waaagh! και διατάζετε Thunderbolts, Marauder Bombers, Fightas και Bommas.


Το παιχνίδι θα έχει πλήρως αναγνωρισμένα μοντέλα από το Games Workshop, επτά ιστορίες που μπορείτε να παίξετε μόνοι σας ή online και ένα σύστημα προπόνησης. Το Aeronautica Imperialis: Flight Command δημιουργήθηκε από το νέο στούντιο Binary Planets που βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα εκδοθεί από την Green Man Gaming. Θα κυκλοφορήσει τον Μάιο στο PC μέσω Steam.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*