Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε έκδοση Early Access το sci-fi survival Beyond Contact (trailer)

H Deep Silver και η Playcorp Studios ανακοίνωσαν πως το science-fiction survival game Beyond Contact είναι διαθεσιμο για PC σε έκδοη Early Access (Steam). Σύμφωνα με τις πληροφορίες που εξέδωσαν οι δύο εταιρίες, η έκδοση αυτή περιλαμβάνει το σχεδόν ολόκληρο campaign mode - αφού μερικά late-game narrative-based objects είναι ακόμα υπό ανάπτυξη - το endless gameplay mode και το alpha version του multiplayer mode.

Με την έξοδο του από Early Access και την επίσημη κυκλοφορία του, το παιχνίδι θα διαθέτει enhanced base builting, customizable habitats, νέα structures, νέα gadgets και εξοπλισμό, πιο έξυπνο AI για τους raiders, το πλήρες endless survival mode και επιπλέον στοιχεία στο multiplayer gamemode. Ο τίτλος θα παραμείνει σε Early Access για τους επόμενους έξι μήνες με updates σε τακτά χρονικά διαστήματα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*