Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε γνώριμες τοποθεσίες μάς ταξιδεύει το trailer του Twin Peaks VR

Collider και ShowtimeIf δημοσίευσαν ένα νέο trailer για το Twin Peaks VR, που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο Δεκέμβριο. Η επιστροφή του Red Room είναι μόνο ένα κομμάτι του ταξιδιού. Ένα ακόμα είναι το βαγόνι του τρένου που σκοτώθηκε η Laura Palmer αλλά και το γραφείο του Sheriff Truman, απ' όπου δε λείπει το Killer BOB orb.

Για να παίξετε θα χρειαστείτε PC, Steam και ένα headset. Είτε της HTC είτε της Oculus. Στο μέλλον αναμένονται οι αντίστοιχες εκδόσεις του παιχνιδιού για Oculus Quest και PlayStation VR. Θα υπάρχουν πολλά μυστικά και Easter eggs, με την εμπειρία να χαρακτηρίζεται περισσότερο ως μια ξενάγηση στον κόσμο του Twin Peaks. Μένει να δούμε αν η ατμόσφαιρα θα πλησιάζει εκείνη της δημοφιλούς σειράς.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*