Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε δημοπρασία το θρυλικό Nintendo PlayStation Prototype

*
Το αυθεντικό prototype του Nintendo PlayStation, του SNES δηλαδή με το CD ROM της Sony, θα βγει τελικά σε δημοπρασία τον Φεβρουάριο. Κάτι τέτοιο επιβεβαίωσε η αρμόδια εταιρεία για τη διαδικασία, με τον ιδιοκτήτη του hardware να έχει αρνηθεί ήδη προσφορά 3 εκατομμυρίων δολαρίων στο πρόσφατο παρελθόν. Έτσι, οδηγούμαστε στη δημοπρασία, με το ποσό να φαίνεται πως θα καταλήξει αρκετά υψηλότερα. Η συσκευή ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας Nintendo και Sony, ωστόσο μετά από διαφωνίες το project ακυρώθηκε κοντά στο 1991 και η Sony μπήκε μόνη της στην αγορά το 1994 με το PlayStation.



Το prototype εντοπίστηκε το 2009 στα χέρια ενός άνδρα με το όνομα Terry Diebold, ο οποίος το απέκτησε σε δημοπρασία από ένα πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Sony. Το 2015, ο γιος του το ανακάλυψε και δημιούργησε αρκετό ντόρο στα social media. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*