Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε εντελώς νέα κατεύθυνση θα πάει τη σειρά το Far Cry 7

*
Το Far Cry 6 επέστρεψε στην καθημερινότητά μας εδώ και μερικές εβδομάδες, ωστόσο η Ubisoft έχει ήδη ξεκινήσει τα σχέδιά της και για το Far Cry 7 και μάλιστα με ένα πλάνο που θα πάει εντελώς αλλού τη σειρά. Κάτι τέτοιο ανέφερε στο πρόσφατο Triple Click podcast ο Jason Schreier, ο οποίος αποδεδειγμένα έχει πολύ καλές πηγές στη βιομηχανία. Ο ίδιος σημείωσε πως του μεταφέρθηκαν κάποιες φήμες σχετικά με το ότι η γαλλική εταιρεία θέλει να πάει τη σειρά προς το μέλλον και πως το επόμενο videogame του franchise θα είναι πραγματικά μοναδικό. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι περαιτέρω και αναμένουμε την κυκλοφορία του Far Cry 6 που έχει προγραμματιστεί για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S στις 7 Οκτωβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*