Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε ιστοσελίδες καταστημάτων λιανικής εμφανίστηκε το Alan Wake Remastered

*
Το Alan Wake Remastered εμφανίστηκε σε ιστοσελίδες καταστημάτων λιανικής, με ημερομηνία κυκλοφορίας 5 Οκτωβρίου 2021. Οι εκδόσεις για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S και Xbox One εθεάθησαν στο Rakuten Taiwan με box art μου λογικά είναι απλά ένα placeholder. Αν τα παραπάνω επιβεβαιωθούν, θα είναι η πρώτη εμφάνιση του κλασσικού παιχνιδιού του Xbox 360 σε συστήματα PlayStation. Προς ενίσχυση όλων αυτών, σε post του στο Twitter, ο αναλυτης της Niko Partners, Daniel Ahmad, αναφέρει πως η ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • Ας τον "αναστήσουν" τον Alan (a)Wake να τον αρμέξουν , αν χρειάζονται hype για την ερχόμενη ανακοίνωση sequel.Πλεον η Remedy δεν εχει και τον βραχνά του Xclusivity οποτε κάνει οτι θέλει με τα IPs της και έχει και χρηματοδότηση απο Epic.Ελπίζω να μας ξηγηθούν και να το χαρίσουν στο PS να του ρίξουμε μια ματιά οσοι έχουμε την συνδρομή για το online.Μας είχε δώσει D1 κυκλοφορίας next gen edition, την ultimate του Control η Remedy οπότε δν πιστεύω να ζητήσει λεφτά μια ριμαστερ παιχνιδιού 2010.Ίσως παίξουν καμια επίσημη ανακοίνωση στο event της Sony σε λίγες μέρες...Ιδωμεν.

*