Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε κατάσταση Early Access εισήλθε το Black Mesa: Xen

*
Η Crowbar Collective ανακοίνωσε οτι το Black Mesa: Xen είναι πλέον διαθέσιμο για όλους τους κατόχους του Black Mesa. Έτσι, οι PC gamers θα μπορέσουν να απολαύσουν την πλήρη εμπειρία Black Mesa/Half-Life στις οθόνες τους.

Η έκδοση αυτή έρχεται με αρκετές σημεντικές αλλαγές σε σχέση με τη beta. Για παράδειγμα έχουν πραγματοποιηθεί βελτιώσεις στο επίπεδο δυσκολίας και έχει αυξηθεί ο βαθμός καθοδήγησης των παικτών. Επιπλέον έχουν διορθωθεί διάφορα bugs. Όσον αφορά την απόδοση, η ομάδα ανάπτυξης έχει βελτιστοποιήσει τα dynamic light settings σε όλα τα Interloper maps. Αυτό θα αυξήσει τις επιδόσεις, κυρίως σε παλαιότερα συστήματα.


Η Crowbar Collective σκοπεύει να κυκλοφορήσει δύο ακόμα εκδόσεις του Black Mesa για την τωρινή Early Access phase. Στην πρώτη θα διορθώσει τυχόν μεγάλα bugs και θα προσθέσει Achievements στα Xen levels. Η δεύτερη και τελική έκδοση θα περιλαμβάνει Multiplayer, AI και Workshop Pass.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*