Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε κατακόρυφη άνοδο οι ψηφιακές πωλήσεις 3rd party τίτλων του Switch στις Η.Π.Α.

*
Κατά τη διάρκεια παρουσίασης με σκοπό την ενημέρωση του Τύπου στο πλαίσιο του GDC 2018, η Nintendo αποκάλυψε πληροφορίες σχετικά με την 3rd party υποστήριξη του Switch στις Η.Π.Α. Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια οι κάτοικοι της αμερικανικής ηπείρου να έριχναν το βάρος στις φυσικές κόπιες παιχνιδιών, όμως όπως φαίνεται η τάση αυτή αλλάζει. Πλέον και για πρώτη φορά στην ιστορία, οι ψηφιακές πωλήσεις τίτλων για κονσόλα της Nintendo στις Η.Π.Α. έχουν ξεπεράσει τις φυσικές. Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός των χρηστών που χρησιμοποιούν το eShop για να κατεβάζουν παιχνίδια έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Ένα μεγάλο μέρος των πωλήσεων οφείλεται σε αξιόλογους indie τίτλους, όπως τα Steam World Dig 2, Stardew Valley, Kamiko, Celeste, Fast RMX, Golf Story, Enter the Gungeon, Overcooked: Special Edition και Shovel Knight: Treasure Trove που κυκλοφόρησαν κατά τον πρώτο χρόνο ύπαρξης του Switch στην αγορά. Μάλιστα, αν κρίνουμε από όσα αποκαλύφθηκαν στο πρόσφατο Nindies Showcase, προβλέπεται ανάλογη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*